Zo, zoals jullie zien ben ik weer terug naar de rode lay-out. Ik had deze al eens eerder gekozen, alleen kon niemand berichtjes achterlaten. Nu een update gevonden en als het goed is werkt het nu wel. Dus Harriët… Je header is niet voor niets gemaakt. Ik was alleen nog even op zoek naar een goed werkende versie. Ik had alleen geen zin meer om alles te gaan vertalen en heb dus een verzoekje geplaatst op WordPress Themes. Voorlopig dus een aantal dingetjes nog even in het Engels.
Oh ja, voor de Hyves-lezers…. Dit gaat dus duidelijk over mijn gewone pagina….

Zoals ik al schreef ben ik gisteren dus naar Woetsjtok gegaan. Hier trad de band Once op, een Pearl Jam coverband. En ze waren echt ontzettend goed!!! De muziek was niet helemaal mijn stijl, maar ik heb in ieder geval wel een top avond gehad!!!!
Hieronder even een kleine impressie:

De foto’s zijn niet echt optimaal omdat ze gewoon met mijn gsm zijn genomen. (En ja, ik heb Picasa weer ontdekt. Erg makkelijk om even snel een collage in elkaar te flansen en even snel een overzichtje te laten zien) Ik heb normaal gesproken altijd mijn fotocamera bij me, maar als ik op stap ga neem ik liever niets mee. Wat geld in mijn broekzak, mijn gsm, mijn “stapsleutel” en mijn legitimatiebewijs. Ik heb nu zelfs plek over, want ik hoef geen sigaretten en aansteker meer ergens te proppen!!! Hahaha, dat scheelt weer “bergruimte”.

Het probleem van zo’n heel gezellige avond is dat je de dag erna meestal niet de meest fitte persoon bent. Ik hoefde niet te rijden, dus er zijn toch wel een aantal biertjes de revue gepasseerd. Op het laatste moment liet Suus weten dat ze ook nog even kwam met Hub en we waren dus met een heel gezellige groep! Zeker weten voor herhaling vatbaar!!!

Vandaag dus eigenlijk de hele dag wat gehangen, ik begin nu pas weer een beetje mens te worden. Ach ja, daar is het weekend voor!!!
Fijne avond nog!!!