Daar ben ik weer eens een keertje met een blogje van mijn zijde… De laatste paar dagen heb ik letterlijk mijn laptopje alleen maar aangezet om even mijn mail te checken en verder heb ik er helemaal NIETS mee gedaan. Ik ben geloof ik weer een beetje afgekickt. De laatste paar dagen ben ik erg druk geweest en ik had gewoon geen zin om achter het laptopje te kruipen of wat dan ook…

Wat heb ik de afgelopen dagen allemaal gedaan? Nou, eens even denken…
Vrijdag ben ik samen met een vriendin en de kleine naar de film “Bolt” geweest in de bioscoop. Hahahaha, zo kom ik er nooit en nu zelfs twee keer in maar liefst drie weken tijd. Wat een ontzettend leuke film!!! Erg mooi in elkaar gezet en ook een grappig verhaal moet ik zeggen. Voor mensen met kinderen is het absoluut een aanrader!!!

Zaterdag en zondag ben ik heel erg druk in de weer geweest om bij de dochter van een collega een heel appartement te voorzien van een laminaatvloer. Pfff, vandaag is pas de eerste dag dat ik weer eens normaal uit mijn bed kon stappen zonder spierpijn!!! Ik heb een paar dagen aardig zware benen gehad moet ik zeggen!!!

En dan het afvallen… Ik had wel al even in de zijbalk vermeld dat ik deze week precies  1 kg was afgevallen. Ik stond deze week even bij een vriendin op de weegschaal en mijn hart sloeg compleet over!!! Ik was ruim over de 21 kg kwijt. Heel jammer, want mijn eigen weegschaal was dus absoluut niet zo vriendelijk voor mij… Ik heb de neiging om echt iedere dag op de weegschaal te gaan staan en dat is dus absoluut verkeerd. Ik schommelde alleen maar wat op en neer en waar ik dit weekend de 20 kg had bereikt was ik maandag weer 4 ons zwaarder… Balen!!!
Nu dwing ik mezelf ertoe om er dus alleen nog maar op maandagochtend op te gaan staan. Het is wel iedere ochtend een gevecht met mezelf als ik langs de weegschaal loop, maar ik heb me nu al twee ochtenden in kunnen houden. Nog 3 ochtenden te gaan!!!
Ik denk dat ik er even rekening mee moet gaan houden dat ik niet te erg doorsla in hetgeen waar ik mee bezig ben en niet bij alles moet denken aan mijn gewicht. Ik ben nu inmiddels al zo lang bezig dat het me eigenlijk een beetje te lang duurt voordat ik eindelijk op het gewicht ben dat ik wil zijn… Ik heb voor mezelf besloten dat 57 kg een erg mooi gewicht is, wat inhoudt dat ik er dus nog 7 kwijt moet raken.
Toch zitten er ook wel leuke kanten aan het afvallen. Steeds meer mensen spreken me erop aan dat ik er erg goed uitzie en het begint ze op te vallen dat ik al zoveel kwijt ben. Deze week viel me zelf in de spiegel ineens heel erg op dat ik weer een smalle nek/hals heb. Mijn dubbele kin is gewoon verdwenen!!! Nu nog het laatste restje buik weg, maar dat is natuurlijk het allermoeilijkste… Nou, genoeg weer over het afvallen nu!!!

Maandag kreeg ik een telefoontje van een vriendin met de mededeling dat ze nog een kaartje over hadden voor het concert “Wit Licht” van Marco Borsato op 18 maart in het Sportpaleis in Antwerpen. Of ik geen zin had om mee te gaan….. Jaaaaaaaaaa, natuurlijk heb ik zin om mee te gaan!!! Ik was op het werk op het moment dat zij belde en ik ben zo ongeveer bij de leiding op de knieën gevallen om te vragen of ik woensdag verlof kon krijgen. En jawel, het is gelukt!!!!
We gaan met 10 vrouwen eerst een dagje gezellig shoppen in Wijnegem, waarna we daarna gezellig met zijn allen naar het concert gaan. Ik heb er echt superveel zin in!!!

Doordat ik dus de woensdag vrij heb gekregen hoef ik volgende week maar 1 dagje te werken, ik ga dus een heerlijk relaxed weekje tegenmoet…
Volgende week zaterdag ook nog een leuk uitje in de planning… We gaan met ca. 20 man richting Toverland in Sevenum. Gezellig met de kleintjes door dat ding rennen en natuurlijk lekker flauwekullen met  alle volwassenen. Wederom dus een erg leuk vooruitzicht!!!

Nu ga ik eens even mijn eten voor de middagdienst in elkaar flansen… We hebben vandaag een actie op het werk en iedereen die er aan meedoet wordt voorzien van twee broodjes frikandel… Daar zit ik dus straks met mijn tartaartje, aardappelrozetjes en sperzieboontjes… Ik ben keihard voor mezelf!!! Hahahaha….

Morgen heb ik een dagje vrij en het weekend weer de middagdienst. Daarna dus een heerlijke relaxte week met alleen maar op donderdag een dienst van 20:00 uur tot 04:00 uur. Ik kijk er nu alweer naar uit, heerlijk!!!

Voor de rest wil ik iedereen alvast een fijn weekend wensen en jullie zien me hier beslist wel weer verschijnen met als het goed is een heleboel foto’s van een paar hele leuke dagen!!!