Yep, ik ben al aan het aftellen tot aan de zomervakantie! Nog 10 diensten en dan mag ik lekker van 3,5 week vrij genieten…. Vanaf 30 juni heb ik lekker vrij t/m 22 juli.

Maar voor die tijd… Ik heb vanavond nog een nachtdienstje en dan heb ik nog eens 5 dagen vrij, heerlijk!!! Vrijdag lekker vrij genomen, dus ik heb een heerlijk lang weekend!!!

Afgelopen dagen heb ik 3 middagdiensten gehad en ik ben dus eigenlijk alleen maar op het werk geweest. Daar was het best druk, maar ik zal jullie niet vervelen met de meldingen hoor!!!

Ik heb wel nog een aantal leuke dingetjes in het vooruitschiet.
Morgenmiddag even naar de verjaardag van Ingrid en donderdag ga ik eten bij die vriendin die ik via Hyves heb leren kennen. Ik schreef vorige week al dat we het ’s avonds af hadden gesproken, maar ze had per ongeluk een dubbele afspraak gemaakt. Nu dus voor donderdag afgesproken en ik blijf meteen een hapje eten. (Heerlijk… Indisch…)

Verder niet veel in de planning voor de rest van mijn vrije dagen, gewoon ff lekker relaxen.

Vanavond dus zoals ik al schreef een nachtdienstje. Ik heb binnendienst en op dinsdag is het meestal heeeeeel erg rustig. Denk dat ik dus mijn scrapspulletjes meeneem en zo mijn tijd een beetje opvul… (Nee, ’s nachts kun je geen mensen gaan horen en zo, en ik moet toch mijn tijd omkrijgen…)

Ik ga nu eerst even lekker op de koffie bij een vriendin.

Fijne dinsdag!!!