Afgelopen woensddag hadden we op het werk het afscheid van Nicole. Nicole is in een andere basiseenheid gaan werken en en heeft dus ons team verlaten (snik…).

Maar ja, dat is natuurlijk wel weer reden voor een feestje… Een aantal keren per jaar houden we op het werk een zogenaamde BET-Middag (BasisEenheidTreffen) en gebruiken deze om afscheid te nemen, nieuwe collega’s te verwelkomen en natuurlijk gewoon voor de gezelligheid. En ook deze keer was het weer supergezellig…

Ik heb weer lekker kunnen pungelen met Bo, en ja, jong geleerd is oud gedaan!!!

Zoals gewoonlijk heb ik het feest bijna gesloten, was ook weer supergezellig!!! Nietwaar Ingrid??? (Helaas, foto is een beetje donker…)

Donderdag heb ik een nachtdienstje gedraaid en sinds gisteren heb ik lekker vrij weekend. Ik heb nog niet echt iets in de planning.

Gisteren naar Pipoos geweest en hier een blok met vellen gekocht, twee mallen en een eyelet pen met eyelets. Mijn collectie begint nu vorm aan te nemen!!!
Vandaag weer aan het scrappen geslagen en dit is het resultaat.

Ik begin het steeds leuker te vinden, ook nu ik ontdek hoe je andere materialen in het album kunt verwerken. Ik ben altijd in voor tips van anderen om het album nog meer op te leuken!!!! Tevens zou ik jullie willen vragen om mij te vertellen welke materialen en gereedschappen jullie het liefste gebruiken. Alvast bedankt!!!

Fijn weekend allemaal!!!!