Woensdag ben ik samen met Nidavah naar de verjaardag van Ingrid gegaan. Supergezellig was het!!! Jessica en Yvonne waren ook daar en we hebben een echte “kippen” middag gehad. Heerlijk zitten kletsen. We hebben besloten om dit absoluut eens vaker te doen.

Op een gegeven moment kwam het onderwerp erop dat de meiden van Ingrid en Yvonne wel op tennisles wilden. Jess heeft vroeger les gegeven en ging eens testen met de kids hoe het zat met hun fijne motoriek. Hahaha, Floris Jan zag dit ook wel zitten en ging vrolijk meedoen…

Nou, niks mis hoor, met hun motoriek!!!!

Woensdagavond lekker gaan kaarten bij Bert en Ellen.

Gisteren had ik niet zo heel veel fut en ben dan ook lekker met het nieuwe boek van Sophie Kinsella, Shopaholic & Baby, op de bank gaan hangen. Tja, en als ik eenmaal begin…. na 2 uurtjes had ik het dan ook al uit. Alweer een superleuk boek, heb diverse malen echt hardop liggen lachen!!!

Gisteravond had ik afgesproken met Kim, die vriendin van vroeger. Ik sprak haar ’s middags al op msn en ik ben dan ook iets eerder haar richting op gereden.
Zij ging lekker Indisch koken en ik heb er met de neus op gehangen (kun je van leren he).
Ondertussen gezellig bijgekletst en verhalen van vroeger opgehaald. We hebben weer heel erg kunnen lachen om de onzin die we vroeger allemaal uithaalden.
Het was een toppie-avond en dat gaan we zeker vaker doen!!!

Vandaag heb ik eens lekker uitgeslapen. Ik ga er een poets- en opruimmiddagje van maken. Woensdag belde mijn neefje uit Veenendaal dat hij vandaag een vrijgezellenparty bij mij in het dorp heeft. Aangezien hij al wat eerder klaar is met werken komt hij eerst bij mij op de koffie. Gezellig, zo vaak zien we elkaar ook weer niet.

Het weekend hebben we ook nog lekker vrij. Morgen even een cadeautje halen voor vaderdag. Pap heeft zondag koopzondag en daarna natuurlijk even bij hem op bezoek.
Verder niet veel bijzonders in de planning. Als ik weer zo zie zal een terrasje er ook wel niet in zitten. Jongens, wat heeft het hier veel geregend… Je zou toch denken dat na een paar dagen plensbuien het water wel eens op moet raken….
Ach ja, binnen amuseer ik me ook wel….

Fijn weekend!!!