Zo, het was weer een tijd die uitpuilde van de feestjes, maar nu ben ik er gelukkig doorheen. Begrijp me niet verkeerd, een feestje is leuk, echt waar, maar zoals ik deze week al schreef, het zijn er zoveel in een week….

Donderdag ben ik eerst op de communie van Tom geweest. Er gezellig en ’s avonds gezellig met nog een paar man gaan uit eten. Wat ik hier toch te eten kreeg… Men noemde het steppegras. Hele kleine frietjes die ze bovenop het vlees leggen. Als vlees had ik een schnitzel met hier champignon-roomsaus overheen.

Ik heb nog nooit zo’n berg te eten gekregen in een restaurant. En buiten dat het zo’n berg was, was het ook nog eens ontzettend lekker. De rest van de foto’s staan hier in het fotoalbum.

 Vrijdag heb ik het lekker rustig aan gedaan om ik het ’s avonds nachtdienst had.

Zaterdag om een uurtje of 1 de wekker gezet, alleen was ik niet uit bed te slaan. Uiteindelijk toch met heel veel moeite opgestaan en naar een uur toch maar weer even in bed gaan liggen. (Ik kan nooit lang slapen, behalve als ik ergens heen moet).
Omstreeks 16:00 uur richting Roy en Nicole gereden om hier de verjaardag van Jewel te vieren. HIer een gezellige middag van gemaakt en ’s avonds samen met Roy de Playstation 2 en de Eyetoy die ze had gekregen aangesloten. Jeetje, dat is nog beter dan de sportschool!!! Ik was helemaal kapot van het rennen en het springen voor het beeld. Wel heel erg leuk moet ik zeggen….

Gisteren dan het laatste feestje, de communie van Liam. Dit was eindelijk eens een feestje dat hier ongeveer bij mij in de achtertuin plaatsvond en ik dus lekker met de fiets kon gaan en ook eens een pilsje kon drinken. Wederom een erg gezellig feestje moet ik zeggen. Rond een uurtje of half tien was ik thuis en na nog even gecomputerd te hebben ben ik lekker op tijd naar bed gegaan.

Vandaag begint het lieve leventje weer en mag ik deze week maar liefst 6 dagen werken. Vijf middagdiensten en een dagdienst. Het loggen zal er deze week misschien wel een beetje bij inschieten omdat ik waarschijnlijk ook niet zo gigantisch veel zal meemaken.
Ik kom in ieder geval wel weer bij jullie lezen…..