Maandag alweer… De laatste dagen zijn echt omgevlógen!!! Ik zit momenteel midden in mijn nachtdiensten, althans, ik ben al over de helft. Vanavond mijn laatste dienst en dan heb ik er weer 4 achter de rug. Het is lekker druk omdat er kermis is en de diensten vliegen dus echt voorbij. Heerlijk vind ik dat, als het zo druk is. Je krijgt niet de tijd om moe te worden en voor je het weet zit je alweer in de auto naar huis…

Deze week ben ik even naar de Makro geweest omdat hier een huistelefoon in de aanbieding was met maar liefst 4 handsets en een antwoordapparaat. Ik zit sinds kort ook met mijn telefoon bij Ziggo en hier hebben ze helaas niet de mogelijkheid om vertraagd door te schakelen naar de GSM. Nu wil ik natuurlijk niets missen en vond ik dat ik maar een antwoordapparaat aan moest schaffen. Deze is het geworden:

Ik heb natuurlijk geen 4 toestellen nodig in mijn woning. Nu heeft een collega wel een heel groot huis en die heeft de 4e handset van mij overgenomen. Ik heb dus voor een heel fijn prijsje 3 telefoons in huis staan. Nooit meer te laat om op te nemen als het goed is!!!

Vanuit de Makro ben ik even doorgereden naar een parfumeriezaakje in Hoensbroek. Gisteren was vaderdag en daar moest ik natuurlijk ook nog even een cadeautje voor scoren. Gelukkig weet ik wel een beetje wat pap lekker vindt… Ik heb hem een complete set van Burberry Britt gekocht met bijbehorende toilettas. Hij ruikt echt heerlijk!!!

Gisteren dus naar pap voor vaderdag. Hij was gelukkig erg blij met mijn cadeautje… Mijn broertje was ook al daar met vriendin en kinderen en we hebben gezellig zitten kletsen met zijn allen. Later in de middag ben ik blijven eten en toen weer naar huis omdat ik om 20:00 uur weer moest beginnen met werken.

Ik schreef deze week dat ik graag de draadloze luidsprekers wilde kopen die bij de Aldi in de aanbieding waren. Een kennisje dat bij de Aldi werkt heeft ze voor me gekocht en ik heb ze vandaag aangesloten op mijn pc. Ze werken echt perfect!!! Er zit een afstandsbediening bij waarmee ik ze afzonderlijk kan bedienen. Er zit blauw ledlicht in dat ’s avonds beslist een leuke gloed zal geven in de tuin.
Omdat het nu niet echt weer is om in de tuin te zitten heb ik ze even in de woonkamer gezet om te testen. Echt top, alle muziek op mijn pc lekker op shuffle en mijn favo muziek dreunt nu door de hele woonkamer in plaats van alleen maar uit de luidsprekertjes van mijn laptop. Was dus weer een top aankoop!!!

Tja, en er moet natuurlijk altijd wel iets over de iPhone in een logje van mij staan. Ik heb eerder al de plugin WPtouch voor WordPress uitgelegd. Inmiddels is er een betaversie uitgebracht die nóg gelikter uitziet. Er is de mogelijkheid om meerdere achtergronden in te stellen en de menubalk is lichtelijk aangepast. Absoluut een aanrader om te installeren. Je kunt hem hier downloaden!!!

Vanavond dus de laatste nachtdienst en morgen en overmorgen lekker vrij. Morgen ga ik als ik wakker ben even op de zaak langs bij pap omdat ik wat dingen voor hem op de pc moet fixen. Na sluitingstijd ga ik met hem mee naar huis omdat ik ben uitgenodigd om lekker zelfgemaakt zuurvlees te komen eten. Heerlijk!!!
Een vriendin van mij belde net met de vraag of ik woensdag mee ga naar de Ikea. Ze wil al vroeg gaan, dus ik ga morgenavond al en blijf gezellig logeren. Het zou woensdag goed weer worden, dus ’s middags zetten we voor kids het zwembadje op en gaan wij lekker gestrekt in de tuin in het zonnetje…

Ik krijg mijn vrije dagen dus wel om!!! Voor de rest… Voor jullie allemaal een hele fijne maandag en geniet alvast van het mooie weer dat eraan zit te komen!!!