Deze week wordt op 3FM weer de 90’s Request uitgezonden. Alle bekende nummers uit de jaren 90 komen weer langs en mensen van mijn leeftijd zullen ongetwijfeld alles nog even hard mee kunnen brullen…

Ik zit nu al een paar dagen te luisteren en ben van mening dat ze vroeger veel leukere muziek maakten. En dan heb ik het nog niet eens over de voorgaande decennia. Als de Top 100 deze week bekend wordt gemaakt op 3FM ga ik weer braaf net als ieder jaar de playlist vastleggen in iTunes. Heerlijk om later nog even terug te kunnen luisteren!!!

Op verzoek van de DJ’s plaatsen veel mensen op Twitter een avatar met een fotootje van henzelf uit de jaren 90. Vanochtend ben ik ook even in mijn fotoalbums gedoken en heb er een foto uitgeplukt van begin jaren 90. Ik denk zelfs dat hij ook echt uit 1990 is, helaas is de datum niet meer te lezen op de achterzijde.

Ik heb de foto even ingescand, dus de kwaliteit is niet echt om over naar huis te schrijven, maar hij staat wel weer leuk in mijn ‘Little Me’ fotomapje…

Er zijn veel belangrijke momenten in mijn leven geweest die allemaal in de jaren 90 plaatsvonden.
Ik behaalde het diploma van de middelbare school, ging voor de eerste keer op stap, werd voor het eerst gezoend, slaagde voor mijn rijbewijs en begon mijn carrière bij mijn huidige baas. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer momenten, maar dit zijn de dingen die me nu als eerste invallen.

Nu hoop ik eigenlijk dat er meer mensen zijn die dit blogje over willen nemen. Ik zou het wel erg leuk vinden om te zien hoe de mensen waar ik dagelijks de verhalen van lees er 20 jaar geleden uitzagen. Wat deden jullie in de jaren 90?

Dus, doen jullie mee???