Poeh, als ik zo naar het weer kijk zal er de rest van de week niet meer veel terecht komen van luchtballonnen spotten… Gelukkig gisteravond dus nog een topavond gehad!!! Ik heb weer 4 nieuwe ballonnen voor mijn collectie en een aantal flyers en kaartjes op de kop kunnen tikken…

Toen ik op Twitter zette dat ik even naar de berg wilde gaan belde Natasja dat er bij het Kasteel in Hoensbroek  een vreemde ballon de lucht in zou gaan. Dus daarheen gereden. Uiteindelijk bleek dat er zelfs twee ballonnen tegelijk bij het kasteel op zouden gaan.

Als eerste ging de ballon van L1, onze lokale nieuwszender de lucht in.

PH-LIM

Voor ons een hele bekende ballon, maar ik had hem persoonlijk nog nooit echt goed op de foto kunnen zetten.
Enkele minuten later ging dan ook de ballon van ISS de lucht in.

PH-ISS

En het was weer zo´n avond dat we niet wisten waar we moesten kijken. Onderwijl dat de twee bovenstaande ballonnen aan het opblazen waren kwam er nog een ballon aangevaren. Alweer een vreemde!!! Deze keer eentje uit Den Bosch…

PH-RBG

Omdat we in de verte nog een aantal ballonnen zagen hangen die we door de afstand nog niet thuis konden brengen zijn we eens in die richting gereden. Toen we echter 2 km onderweg waren zagen we ineens dat de PH-ISS en de PH-RBG al aan het zakken waren. Ja inderdaad, achter ons werd de lucht gitzwart en er was dus duidelijk regen op komst. Erg sneu voor de mensen die in de PH-ISS zaten, die stonden dus 10 minuten later weer aan de grond in een veld vlak achter de woonboulevard.
En toen kwam de mooiste landing tot nu toe…. De PH-RGB had blijkbaar geen ruimte meer en zette de ballon boven op het dek van de woonboulevard!!!

S8002231 S8002236

Erg apart om te zien moet ik zeggen!!!!

Omdat we de andere ballonnen toch nog steeds in de lucht zagen hangen daarna doorgereden en uiteindelijk in Eygelshoven geëindigd waar een Duitse ballon even midden op een voetbalveld “parkeerde”.

D-OONC

Hier hebben we de rest van de avond staan kijken hoe deze werd ingepakt en ingeladen en dergelijke. Al met al dus zeer een succesvolle avond voor ons om foto’s te maken!!!
Ik heb erg veel foto’s gemaakt die uiteraard allemaal te bekijken zijn op de fotopagina, mocht deze om de een of andere reden niet goed werken, kunnen jullie de foto’s bekijken in het online fotoalbum.

Vanmiddag moet ik naar het vliegveld in Düsseldorf, een vriendin en haar zoontje afhalen. Gelukkig, al mijn vrienden zijn weer thuis van vakantie!!!
Morgen even naar een andere vriendin en meteen even mijn haren knippen.
Donderdag ga ik samen met Chantal en de kleine naar het Gaiapark. Tevens haal ik even mijn “surrogaat-dochter” Noëlle op bij Nicole en zijn we dus gezellig met zijn viertjes. Nu maar weer hopen dat het weer een beetje meewerkt…

Fijne dinsdag allemaal!!!