Helaas, het is niet gelukt om iedere dag een blogje te plaatsen. Ik heb het de laatste dagen gewoonweg te druk gehad… Ach, er zijn dit jaar nog genoeg dagen over om blogjes te kunnen plaatsen. Ik ga in ieder geval proberen om iets meer te bloggen dan afgelopen jaar.

Één van de belangrijkste redenen dat ik geen tijd heb gehad om te bloggen is dat ik het momenteel heel druk heb met school. Ik zit in de afronding van het semester en moet voor mijn portfolio ontzettend veel werkstukken inleveren. Daarbij heb ik dinsdag mijn Performance Assessment gehad en hier heb ik een uitgebreide voorbereiding voor moeten schrijven en uitgebreide reflectie achteraf moeten schrijven. Dit PA is eigenlijk het belangrijkste van dit semester. Een Assessor komt je tijdens een les die je geeft beoordelen, leest je werkstukken en er moet nog een eindgesprek volgen. Ik vind het allemaal toch best wel spannend!!!

Tijdens de sporadische vrije momenten die er nog over waren tussen het werken en studeren ben ik verder gegaan met het kijken naar Pretty Little Liars waar ik vorige week al over schreef. Ik ben inmiddels halverwege seizoen 2 en ben eigenlijk een beetje aan het balen dat ik nog maar 9 afleveringen in het vooruitzicht heb. Hopen dat er nog veel nieuwe afleveringen zullen volgen!!!

Vandaag had ik in eerst instantie lichtelijk een baaldag. Ik was in de volle veronderstelling dat ik vandaag dagdienst had en dan om 17.00 uur eindelijk na 9 dagen werken aan een welverdiend weekend kon gaan beginnen. Kom ik op het werk, blijkt dat ik de middagdienst heb!!! Na anderhalf uur ben ik dus onverrichterzake weer naar huis gegaan en dat hield in dat ik vanmiddag weer op kon komen draven. Zat toch wel even giga te balen hoor!!! Had vanavond een aantal afspraken voor mijn studie in de planning en dat liep nu helemaal in de soep.
Nu is er echter een collegaatje zo lief om vanavond een paar uur voor mij te werken als ik dan nu overdag weer voor haar werk. Tuurlijk, ik kom er zo aan!!!

Inmiddels heb ik vanochtend wel al twee belangrijke documenten in kunnen leveren voor school. Even flink opgeschoten… Vreemd, ik studeer namelijk het liever ’s avonds dan overdag. Op de een of andere manier krijg ik ’s avonds meer gedaan.

Morgen ga ik lekker genieten van mijn vrije dag. Ik heb met een vriendin afgesproken om samen naar de Primark in Luik te gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar heb inmiddels al van meerdere vrienden begrepen dat je er heerlijk goedkoop kunt shoppen. Zag afgelopen week zelfs een foto van een kennisje dat haar hele kofferbak vol had gestouwd!!! Eens kijken of het mij ook lukt om met zakken vol leuke nieuwe spullen naar huis te komen…

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!!!