Poeh, dat is echt alweer een hele tijd geleden dat ik hier een berichtje achter heb gelaten.
Ik kan natuurlijk wel weer gaan vertellen dat ik het heel druk heb, maar het is ook gewoon zo dat ik even helemaal geen zin had om te bloggen.
Ik ben zelfs de laatste tijd een zogenaamde “lurker” geworden. Lekker meelezen op andermans blogjes, maar geen berichtjes achterlaten. Dus… ik ben wel bij iedereen die in mijn netvibes staat van alles op de hoogte…. (Jaja, ik zal mijn best doen om wat vaker een berichtje achter te laten…

Beetje laat om het nog over de feestdagen te hebben, dus kort en bondig, ze waren erg gezellig!

Afgelopen zondag ben ik met Roy, Nicole en de kids naar de Winter Efteling geweest. Heel apart om hier in de winter rond te lopen, maar wel heel erg leuk!!!
We hebben echt super geluk gehad met het weer. Het was frisjes, maar droog en zelfs het zonnetje kwam er af en toe even tussendoor gepiept!!!
Dus, jullie viertjes hier op de foto… Toppie dat ik mee mocht!!!! Was supergezellig!!!!
Als jullie alle foto’s willen zien moeten jullie hier even klikken.

Vanaf morgen 5 daagjes werken en dan heb ik heerlijk 5 dagen achter elkaar vrij…
Zoals ik eerder al schreef ga ik nu 9-uursdiensten draaien en dat scheelt dus inderdaad echt wel met de vrije dagen!!!!

Over een kleine 2 weken is het alweer carnaval. Ik woon zoals jullie weten in Limburg en hier leeft dat ontzettend. Nu ben ik zelf niet zo heel erg van het verkleden en dergelijke en heb ik dus de eerste 4 dagen van carnaval gevraagd om de nachtdienst openbare orde te mogen draaien. Dienst van 20 tot 05 uur tussen het hossende volk in… Over het algemeen altijd erg leuke diensten waarin nog wel eens iets gebeurd en ik ga dan ook altijd met plezier werken.
Carnavalsmaandag kom ik uit de nachtdienst en kan ik misschien nog wel een leuke optocht ergens meepakken.

Zo, ik heb weer eens braaf een blogje geplaatst, zal weer proberen om iets frequenter te loggen….

Grtz Sereen